În urmă cu aproape un an, Meghan Markle a anunţat că renunţă la actorie, după ce a devenit soţia Prinţului Harry, iar fanii „Suits“ nu au părut foarte încântaţi de faptul că vedeta părăseşte serialul.

Din câte se pare, Ducesa de Sussex ar putea reveni în acest an în celebrul serial, după ce producătorii ar fi anunţat că o vor pe actriţă înapoi, notează okmagazine.ro. Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Meghan Markle ar urma să apară într-o scenă care va dura cel mult două minute şi va fi filmată în Marea Britanie.

O sursă apropiată celor de la NBC, cei care sunt producătorii serialului „Suits“, a afirmat că scena ar fi filmată în cel mult jumătate de zi şi că banii pe care ar urma să îi primească Meghan Markle, între două şi şase milioane de dolari, ar fi donaţi unei asociaţii caritabile pe care o alege Ducesa de Sussex.

Până în prezent nu se ştie încă dacă oferta a ajuns sau nu pe masa lui Meghan Markle sau dacă totul este la stadiul de zvonuri, însă presa din SUA şi din Marea Britanie aşteaptă cu interes decizia luată de producători şi de soţia Prinţului Harry.

Foto: Google.com

Vezi şi: Bătălia stilului cu Meghan Markle și Kate Middleton. Ce ținute au purtat ducesele de Crăciun?