Nelly Ciobanu, una dintre cele mai discrete interprete de la noi, preferă să-și țină familia departe de ochii curioșilor. Totuși, cu ocazia sărbătorilor pascale, aceasta a publicat o fotografie rară în care apare alături de mama sa și cele două surori. 

De Paști, creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Domnului și este un prilej frumos de a ne aduna la aceeași masă cu întreaga familie. De o reuniune frumoasă a avut parte și îndrăgita interpretă Nelly Ciobanu. Aceasta și-a revăzut mama și surorile, alături de care a pozat mândră.

„Suntem cinci la părinți, trei fete și doi băieți: Svetlana, Rodica, Dinu, Nelly și Gheorghe. Aici suntem doar noi fetele, alături de cea mai scumpă ființă, mama mea. Dacă ar fi să-mi strâng tot neamul împreună, cred că o sală de o mie de oameni, ar fi bună. Neamul meu e mare, suntem foarte mulți, venim din vița Profirenilor, Țurcăneilor, Ciobanu și Butuc, toți de la Sudul Moldovei. Deși mulți sunt plecați în lumea mare, de mult timp coc în capul meu un gând: să-i strâng pe toți la o masă de sărbătoare și sper că într-o bună zi, voi reuși. Sărbători luminate și binecuvântate tuturor!”, este mesajul transmis de artistă.

Gânduri bune vă dorim vouă și familiei voastre!

Sursa: Facebook / Nelly Ciobanu

Vezi și: Nelly Ciobanu, fotografii rare cu fiica sa! Mirela s-a transformat într-o adolescentă superbă (Foto)