Unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din Mexic, datorită participării sale la Master Chef Mexico, este Chef Adrián Herrera. Iar pentru a vă bucura de condiment, aici vă arătăm cum să pregătiți celebra salată de mere a Chef Herrera. 

Fără îndoială, salata de mere de Crăciun este unul dintre preparatele care nu pot lipsi de sărbătorile din decembrie. Mai presus de toate, este un clasic care este perfect pentru a încheia cu o cină înfloritoare, de Crăciun sau de Revelion. Din acest motiv, chef Herrera te invata cum sa prepari un clasic al clasicilor in acest sezon, delicioasa salata de mere.

INGREDIENTE:

4 mere tăiate;

Nucă tocată:

1 praf de pudră de migdale;

1 praf de zahăr;

1 smântână.

Mod de preparare:
1. Într-un castron mare, amestecați merele tăiate în bucăți mici;
2. Adăugați miezul de nucă tăiat în bucăți mici și zahărul în vasul cu mărul;
3. Amestecă preparatul cu smântâna;
4. SERVIȚI într-un pahar și presărați un praf de pudră de migdale.

Distribuie articolul: