Ești în căutarea unei rețete noi? Astăzi prezentăm o rețetă nouă, pui cu muștar. Rețeta e pentru patru persoane.

Ingrediente pentru prepararea puiului cu muștar

  • 750 de grame de pui;
  • Un pahar de vin alb;
  • O ceapă;
  • 2 linguri de muștar după bunul plac;
  • 250 ml smântână;
  • 2 foi de dafin;
  • Sare și piper negru după gust;
  • Ulei de măsline.

 

Cum se prepară puiul cu muștar
Pentru a savura un pui de muștar delicios, primul lucru de făcut este să călești ceapa tocată mărunt la foc mediu cu puțin ulei și frunza de dafin. Când ceapa este deja prăjită ușor, condimentăm puiul și îl adăugam în tigaie, lăsându-l să se rumenească pe toate părțile. Se adaugă vinul. După ce s-a evaporat alcoolul, amestecați muștarul și smântâna și turnați-o în vas.

Lăsăm să fiarbă 10 minute la foc mic, până când sosul este concentrat. Și este gata de servit. Delicios!

Distribuie articolul: