Veste neașteptată la finele săptămânii: Anastasia Reshetova a anunțat despre despărțirea de rapperul rus, Timati. Astăzi, modelul a distribuit pe pagina sa de Instagram o postare în care recunoaște că cei doi nu mai sunt împreună. Vestea a lăsat mască publicul. 

„Oricât de trist ar suna pentru voi și familia noastră… Acest an s-a transformat într-o încercare dificilă pentru mulți, iar noi nu i-am rezistat. Nu mai suntem un tot întreg, nu mai suntem soț și soție, nu mai trăim împreună. Din momentul în care ne-am întâlnit până în această vară au trecut 6 ani minunați. Am fost cei mai buni prieteni, amanți, parteneri. Multe s-au întâmplat, a fost extraordinar! Această relație nu a cunoscut limite, plină cu de toate, cu multe emoții. Dar nimic nu este veșnic în această viață, totul se termină la un moment dat. M-am schimbat și felul în care percep viața, la fel. 

Cu scopul de a evita bârfele murdare, explic din start, că în această situație nu sunt implicate persoane terțe, și nici nu este vorba de așa numitul bomerang. Cum a fost cândva, cum este acum, cunoaștem doar noi, nu este sens să ofer explicații detaliate. Nu cunosc cum va fi în viitor, dar la moment îmi doresc să-mi îndrept energia într-o altă direcție. Cred că vom reuși să ne transformăm relația într-un tandem părintesc perfect pentru fiul nostru Ratmircik. Îți mulțumesc pentru că m-ai format, pentru dragostea și susținerea ta continuă. Pentru că ai educat o fetișcană de 18 ani și m-ai ajutat să devin cine sunt acum. Iartă-mă pentru tot ce a fost. Îți promit să-i educ fiului nostru dragostea pentru tatăl său”, a fost mesajul Anastasiei Reshetova pe care l-a însoțit de o galerie cu fotografii de cuplu.

Reshetova și Timati au fost împreună timp de 6 ani, iar în octombrie 2019 în cuplul celor doi s-a născut un băiețel căruia i-au dat numele Ratmir. Amintim că Timati mai are un copil din relația cu modelul Alena Shishkova, Alisa.

Sursa foto: Instagram 

Distribuie articolul: