Nicolae Botgros și Marcel Pavel au dezvăluit că nu sunt doar prieteni foarte apropiați, ci și cumetri. “Eu i-am botezat fetița. Dar chiar înainte de botez, deja eram cumetri, fiindcă toate legăturile puternice se construiesc pe baza unei prietenii solide. Suntem încă prieteni buni și acum”, a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii „Cu ai mei”.

„Trebuie să specific ceva. Prima dată când am călcat pe pământul frate moldovean, moldovenesc a fost alături de maestrul Botgros, la invitația sa, și de atunci nu ne mai oprim. Ce frumos”, a adăugat Marcel Pavel.

Interpretul român este unul dintre artiștii favoriți ai publicului din Moldova: „Este o emoție pozitivă înainte de concerte. Mă primesc atât de frumos oamenii aceia, mă iubesc prea mult, recepționează altfel arta în Moldova, prețuiesc altfel artistul.

Întrebat cine e Nicolae Botgros, Marcel Pavel a menționat: „O minune, și ca om, și ca artist. Mă onorează de fiecare dată invitația sa la concertele sale. Suntem mai mult decât prieteni, suntem frați. Un respect deosebit îi port și îl iubesc ca persoană, ca om. Acum ne-a apropiat și faptul că mi-a botezat fetița și i-am încredințat acest lucru unui om pe care îl iubesc, nu am făcut-o la întâmplare, ca să ne lăudăm.

La rândul său, întrebat cine e Marcel Pavel, Nicolae Botgros a menționat: „E o altă minune, a cântecului, a tuturor celor care iubesc muzica, fiindcă în el poți găsi toate stilurile, toste genurile de muzică, începând de la muzica lăutărească, cea care ne-a marcat într-un fel și pe mine și pe el, am gustat din prispa aia foarte grea, dar care ne-a dat rezultate foarte frumoase. Tatăl său cânta la vioară excepțional, la fel și tatăl meu. Noi am bătut tobele amândoi, pe la nunți, avem atâtea în comun”.

Distribuie articolul: