Regina Letizia demonstrează practic la fiecare apariție în public că știe multe despre stil, dar în special despre look-urile clasice. Este cunoscută pentru dragostea ei față de hainele elegante, iar în acest articol vei vedea multe dintre ținutele ei, care probabil te vor inspira și pe tine. La următorul eveniment cu siguranță vei alege mai ușor cu ce să te îmbraci. 

Recent, Regele Filip al VI-lea și Regina Letizia au plecat într-o vizită oficială de două zile în Suedia. Înainte de zbor Regina a știut ce ținută să-și aleagă pentru a fi atât stilată, cât și confortabilă. 

Ea a ales să îmbrace un pulover cu guler, pantaloni care arătau spectaculos cu cizme înalte din piele cu toc stabil. Detaliul principal din look-ul ei elegant este paltonul roșu Hugo Boss, a cărui cordon i-a subliniat foarte bine talia. Totodată, Letizia și-a completat aspectul cu cercei grațioși și un inel masiv. Nu a uitat de mănușile din piele, perfecte pentru sezonul rece.

Apropo potrivit spletnik.ru, regina nu a îmbrăcat pentru prima dată acest palton. Ea a mai apărut cu această haină și în anul 2017. Deci, sigur nu face parte din categoria femeilor care spun că: „dacă l-am îmbrăcat odată, nu o mai fac niciodată”. 

Regina chiar poate fi numită un exemplu de stil și eleganță, pentru că ea combină cu succes moda de lux cu fast fashion. Nu dă greș cu ținutele sale, care mereu sunt îndrăznețe, deosebite, clasice și stilate. 

 Garderoba ei este una extrem de bogată, cu piese diferite: salopete elegante, rochii de gală sau lejere, pantaloni comozi sau mulați, paltoane în culori aprinse și nu doar. Mai jos vei găsi unele dintre cele mai spectaculoase ținute purtate de Regina Letizia a Spaniei: 

 

 

Pe tine te-au inspirat ținutele Reginei Letizia?