În timp ce în magazinele și transportul public de la noi oamenii încă se ceartă pe subiectul: „a purta sau a nu purta masca”, iată că la casele mai mari, nu există subiect de discuție. Regina Letizia demonstrează că indiferent de locul în care te afli și bijuteriile prețioase pe care le porți, masca pe timp de covid, nu trebuie să lipsească. 

Ieri seară, regina i-a fost alături soţului ei, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, la un dineu găzduit la Palatul regal din Madrid, la care a fost invitat preşedintele italian Sergio Mattarella. Pentru această ocazie Regina Letizia a ales o superbă rochie lungă de la Giorgio Armani, o ţinută completată de o tiară spectaculoasă cu diamante şi perle încrustate în platină, care i-a aparţinut unei alte regine spaniole, Maria Christina.

Letizia a mai  combinat rochia cu o broşă cu perle gri, care i-a aparţinut Reginei Sofia, şi un colier cu diamante pe care Regele Alfonso al XIII-lea, străbunicul lui Felipe, i l-a dăruit soţiei lui.

Tiara Reginei Maria Christina a fost creată de casa de bijuterii Cartier pentru stră-străbunica lui Felipe, Arhiducesa Maria Christina a Austriei, atunci când aceasta s-a căsătorit cu Regele Alfonso al XII-lea al Spaniei.

Cu toate că a purtat atât de multe accesorii valoroase, Letizia a purtat și o mască chirurgicală. Cu siguranță aceasta își dorește să ofere un exemplu demn de urmat.

Nimic nu este o scuză pentru a nu purta mască, atunci când regulile de protecție pe timp de pandemie te impun.

Foto: Profimedia

Distribuie articolul: