Un insider din mediul familiei regale a povestit cum Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Filip, petrec zilele în autoizolare și de ce este nerăbdătoare să se întoarcă la îndatoririle sale.

Conform presei occidentale, regina Elisabeta a II-a, a Marii Britanii, se va întoarce la îndatoririle sale, din care a trebuit să demisioneze din cauza pandemiei coronavirusului, îndată cum acest lucru va fi posibil și se va dedica muncii mai mult ca oricând.

Sursă: glamour.ru

În prezent, regina locuiește în Castelul Windsor alături de soțul său, prințul Filip, în vârstă de 98 de ani, care s-a retras din treburile publice în 2017. Potrivit unui insider din familia regală, Elisabeta a II-a are o bună dispoziție și se bucură de timpul petrecut cu soțul ei.

„Faptul că regina petrece mai mult timp cu soțul său decât de obicei este unul dintre aspectele pozitive ale izolării. Seara, i-au cina împreună la o masă mare. Cred că regina este una dintre acele persoane care se îmbracă frumos la cină chiar și acasă ”, a spus insiderul.

Sursă: glamour.ru

Mai devreme, biograful regal Andrew Morton a presupus că regina nu se va mai întoarce curând la îndatoririle sale și va păstra în continuare autoizolarea, până când nu va fi inventat un vaccin. De asemenea s-a anunțat că regina intenționează să abdice și să se retragă la 95 de ani de la îndatoririle sale. Ea îl va numi pe urmașul său pe fiul cel mai mare, prințul Charles, în vârstă de 71 de ani.

Sursă: glamour.ru