Renumitul și unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix „Bridgerton” a făcut furori în jurul actorului principal Regé-Jean Page, astfel el a ajuns să fie foarte îndrăgit de femei. Se știe că în noul sezon nu îl vom mai vedea pe Ducele de Hastings, interpretat de actor. Regé-Jean a acordat recent un nou interviu în care și-a dezvăluit emoțiile cu privire la filmarea scenelor intime și care a fost reacția membrilor familiei.

Page, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut pentru The Hollywood Reporter, că i-a fost cu mult mai greu să aibă grijă de corpul lui decât și-a imaginat: „Niciunul dintre noi nu a fost suficient de pregătit pentru astfel de filmări. Cred că telespectatorii au fost recunoscători pentru multe scene intime din film, dar nu sunt sigur cât de recunoscător am fost eu că am văzut totul dintr-o parte. Scenele au fost copleșitoare și cred că oamenii au vrut să vadă asta”.

El a mai remarcat că, deși credea că oamenii vor să fie „copleșiți” de scenele intime ale lui Simon și Daphne, familia sa nu a fost foarte fericită să-i vadă posteriorul pe ecran: „Familia mea nu vrea ca corpul meu să fie mai popular decât mine, din cauza că apare prea des, dar se pare că ei deja s-au smerit cu gândul dat”.

Page spunea anterior: „Avem un chat cu întreaga familie pe WhatsApp. Iar unele rude mi-au spus că atunci când începeau scenele intime cu mine ei mergeau să își pregătească un ceai ca să nu mă vadă: „Iar când ne întorceam erai în continuare în aceeași ipostază!””

Sursa: peopletalk.ru

Foto: weheartit