La Shopping MallDova a avut loc cel mai hot eveniment al toamnei - Noaptea Reducerilor. Sute de amatori de shopping au făcut cumpărături la prețuri reduse și s-au distrat în același timp.

Pe 17 noiembrie, vizitatorii au luat cu asalt magazinele Centrului Comercial, care au pregătit promoții atât la hainele din colecţiile vechi, cât şi la articolele din cele mai noi colecţii de iarnă.

Elena, vizitatoare: „la Shopping MallDova am venit să beneficiem de cele mai mari reduceri”.

Sanda-Maria, vizitatoare: „În primul rând am venit să mă relaxez după o săptămână grea de școală, să-mi petrec timpul cu mama și cu fratele meu și numaidecât să fac shopping”.

Diana, vizitatoare: „Nu am fost niciodată la Noaptea Reducerilor și am vrut să văd cum este. În primul rând vroiam să îmi procur ceva și am vrut să știu dacă se merită aceste reduceri sau nu.

Snejana, vizitatoare: „Ar fi bine ca la noi în Moldova să fie așa, în mall, aglomerat, în fiecare zi. Asta ar însemna că oamenii trăiesc mai bine și este o bucurie, înseamnă că cetățenii Republicii Moldova au un nivel de trai mai ridicat”.

În aceeași seară a fost organizată o tombolă pentru cei care și-au dorit să mai câștige ceva adițional. Astfel, cei care au făcut cumpărături de minim 300 de lei au avut ocazia să se înscrie la tombolă, unde au avut șansa să câștige unul din cele 23 de premii bănești oferite de către Mastercard: 20 de vouchere a câte 2000 lei și 3 vouchere în valoare de  10.000 de lei fiecare.

Tatiana, câștigătoare tombolă: „Nu m-am așteptat, am făcut doar două cumpărături și una dintre care a fost câștigătoare. Am venit să particip la această tombolă și să câștig, iată că visul meu s-a împlinit”.

Radu, câștigător tombolă: „Nu m-am așteptat și într-adevăr este foarte plăcut și bucurie de asemenea”.

Dispoziția vizitatorilor a fost creată de invitații speciali ai serii, centrul de dans „Black and White”, Natalia Duminică, cu dansurile ei orientale, și formația „Via Dacă”, care au pregătit un repertoriu pe cinste.

Cumpărăturile sunt mai plăcute și avantajoase cu noi. Ne vedem la Shopping MallDova!

P.