Premieră absolută pentru Moldova! Pe 14 octombrie, Viorica a deschis ușile unui nou magazin în Centrul Comercial „Gemeni”. În premieră, la evenimentul de deschidere a fost creat primul punct de colectare a ambalajelor cosmetice din țară.

Campania „Reciclează și Salvează” s-a bucurat de apreciere înaltă și participare activă din partea tuturor vizitatorilor. Pentru contribuția la salvarea planetei, fiecare participant la campanie care a reciclat ambalaje cosmetice a fost remunerat cu premii utile din partea companiei.

„Am reflectat aici rezultatul muncii noastre după rebranding. În acest magazin, toți clienții vor avea posibilitatea să testeze produse de îngrijire facială și corporală a gamelor noi Viorica Basic Care și Viorica Vie, precum și să cunoască gama Sensivio, destinată îngrijirii intime. Această gamă este recomandată de Asociația Medicilor Obstetricieni-Ginecologi din Republica Moldova”, spune Diana Munteanu, manager dezvoltare Viorica.

La eveniment au participat și unii dintre cei mai populari bloggeri și influenceri din Moldova, care au rămas impresionați atât de conceptul evenimentului, cât și de sortimentul de produse. Aceștia nu au ezitat să ia parte la campanie, promovând mesajul social al companiei printre urmăritorii lor.

La evenimentul de deschidere a fost prezentă și brand ambasadoarea Viorica – Doina Danielean.

Viorica este brandul autohton care are grijă de Natură, iar fiecare produs este creat doar din ingrediente naturale active. Noua inițiativă a companiei demonstrează o dată în plus responsabilitatea socială corporativă, care se află pe lista priorităților acestui brand.

Vizitați noul magazin Viorica, reciclați ambalaje cosmetice și veți fi premiați pentru contribuția adusă mediului nostru înconjurător!

P