Oleg Spînu nu a reușit să se califice în finala Eurovision Moldova. După anunțarea rezultatelor preselecției, tânărul a exprimat surprinderea sa față de decizia juriului.

Din pacate am aflat că nu am trecut preselecția, nu am ajuns în finală. Motivul fiind că nu am cântat live, dar asta nu a fost. Eu niciodata nu cânt cu plus la nici un eveniment, la nici un concurs, la nici un concert. Părerea mea este că am cantat destul de bine, sunt fericit că am aratat ceea ce pot acolo. Acum sun și trimit mesaje la Eurovision, însă nimeni nu răspunde.

Părerea mea este că dacă aveau bănuiala că nu cânt live, atunci puteau să mă oprească, ar fi putut să-mi propună să cânt fără negativ, dar asta nu a fost și nu înțeleg din ce cauză. Așa mergem mai departe peste obstacole, cred că o să fie totul bine. Îmi pare foarte, foarte rău că am pierdut vremea, foarte tare îmi pare rău”, a spus interpretul.

La vârsta de 15 ani, Oleg Spînu impresionează cu abilitățile sale la vioară, chitară, fluier și saxofon. Moldoveanul a obținut locul 3 în finala emisiunii “Românii au Talent 2023”.

Distribuie articolul: