Probabil cel mai cunoscut model plus size din lume, Ashley Graham, urmează să devină din nou mămică. De această dată, vedeta este însărcinată cu gemeni.

La mijlocul acestei veri, Ashley Graham, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit vestea cea mare lumii întregi. Aceasta a povestit că va fi din nou mămică. „Anul trecut a fost plin de mici surprize, mari dezamăgiri, lucruri familiare și povești noi. Abia acum, încep să realizez și să mă bucur de ceea ce înseamnă acest nou capitol pentru noi”, a relatat atunci Ashley.

Ieri, 20 septembrie, modelul a publicat o compilație video în care și-a arătat emoțiile trăite începând cu momentul în care ea și soțul său au aflat că vor fi din nou părinți și continuând cu reacțiile la aflarea veștii că poartă în burtică gemeni și că ambii sunt băiețeii. De la uimire și șoc, la fericire maximă, vedeta a trecut prin toate emoțiile posibile, pe care vă invităm să le descoperiți în video de mai jos.

Ashley Graham și Justin Erwin s-au cunoscut în 2009, iar în 2010 s-au căsătorit. Cuplul mai are un băiețel pe nume Isaac.

Distribuie articolul: