De mai multe săptămâni în presa din România se tot speculează că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Cei doi nu mai publicau fotografii împreună, Lidia și-a petrecut perioada de izolare cu una din surorile sale și nici măcar nu se mai urmăreau reciproc pe Instagram – acestea au fost câteva din semnele, care i-au făcut pe fani să bănuiască că ceva nu este în regulă între cei doi. 

Ieri, Răzvan a decis să facă publică despărțirea lor: Lidia nu mai este fericită alături de el.

Vezi mai întâi textul inițial pe care prezentatorul l-a publicat ieri seara. 

 „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.”

Sursa: Instagram.

Răzvan și Lidia au fost împreună 5 ani.

Distribuie articolul: