Autoritățile ucrainene anunță că rachetele au fost lansate de la aeronave strategice Tu-95 din zona Mării Caspice. Astăzi, 28 aprilie, în jurul orei 4 dimineața, invadatorii ruși au atacat Ucraina din aeronavele strategice Tu-95 din regiunea Mării Caspice, informează unian.net.

Acest lucru este discutat în mesajul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei. „Unitățile forțelor de rachete antiaeriene ale Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, în cooperare cu apărarea aeriană a altor componente ale Forțelor de Apărare, au distrus 21 din 23 de rachete de croazieră Kh-101 / Kh-555, precum și două UAV-uri de nivel operațional-tactic”, au raportat detaliile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Aceștia au menționat că țintele au fost distruse în zonele de responsabilitate ale comandamentului aerian „Centru”, comandamentului operațional „Vostok” și comandamentului aerian „Sud”.

Atacul rușilor din 28 aprilie
În această dimineață, s-a auzit o alarmă de raid aerian în toată Ucraina. Ulterior s-a știut că două rachete au căzut în orașul Uman, regiunea Cherkasy. Loviturile au avut loc într-o clădire rezidențială mare și într-un depozit. Acum se știe că, în urma grevei de la Uman, trei persoane au fost ucise. De asemenea, apărarea aeriană a lucrat peste regiunea Kiev. Se știe și despre lovitura din Nipru. Acum se știe că acolo au murit două persoane, acolo sunt răniți.

 

Distribuie articolul: