Carantina își face propriile ajustări, din cauza acesteea, multe emisiuni au trebuit să schimbe puțin formatul. Dacă oaspeții emisiunilor anterioare veneau să discute cu gazdele în studiou, acum o fac acasă. Comediantul Jimmy Fallon nu numai că vorbește cu vizitatorii săi prin intermediul sunetelor video, dar susține și mini-concerte. El, Brandon Uri și The Roots au realizat un cover al piesei „Under Pressure” și au folosit ceea ce poți găsi în orice casă – linguri, capace și chiar un toaster!

În cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon, prezentatorul Jimmy Fallon invită celebritățile în vizită. În carantină, nimic nu s-a schimbat, vedetele încă apar în emisiune, doar că din casele lor, exact ca și prezentatorul.

În ultima ediție a emisiunii, Jimmy Fallon, împreună cu The Roots și Brandon Urie (solistul trupei Panic! At The Disco) au interpretat un cover al piesei Queen și David Bowie „Under Pressure”.

Iată ce instrumente au fost folosite de The Roots: un cuțit, pahare pentru vin, o sticlă, o cutie, un bol, un capac pentru tigaie, o spatulă, un toaster, chitare acustice și de bas, linguri, furculiță, palme, o masă și frisbee.

Sursă: twizz.ru