Anual, în Republica Moldova, mor 400 femei din cauza cancerului la sân. Cele mai afectate sunt femeile cu vârstele cuprinse între 45 și 60 de ani. Cancerul este o „boală a sufletului”, a emoțiilor negative reprimate, a tristeții.

Stefania Madan este psiholoaga care le oferă femeilor bolnave de cancer suport și consiliere. Cu ea am stat de vorbă despre adevăratele cauze ale maladiei, despre tehnicile de psihoterapie care o vindecă și despre asistența psihologică gratuită pe care o va oferi Stefania femeilor bolnave de cancer, înscrise în cursa „Run Pink” din 14 mai.

Still0413_00000

Medicul german, doctor chirurg, Rykke Hamer, a făcut un studiu pe un eșantion de 20.000 de pacienți, care a demonstrat că fiecare tip de cancer lasă anumite urme pe creier și că până la diagnosticare, aceștia au suferit un anumit conflict sau șoc psiho-emoțional. Cancerul la sânul stâng apare la femeile care au anumite conflicte în căminul familial, cu mama. Cancerul la sânul drept apare la femeile care au anumite neînțelegeri cu partenerul sau alte persoane.

„Sunt niște coduri în ADN-ul omului și aceste coduri depind de ceea ce gândește omul, din ceea ce adună. Dacă adună resentiment față de bărbatul, soțul care practică violența în familie și nu face nimic cu aceasta, adună această suferință în locurile cele mai feminine, sânul sau uterul. Ar fi bine ca doamnele să prevină asta, făcând psihoterapie”, a căzut de acord psiholoaga Stefania Madan.

Cel mai bun exemplu despre cum cancerul atacă oamenii cu anumite suferințe personale a fost tatăl Stefaniei.

„Tatăl meu era foarte supărat pe cineva din familie. Chiar în ultima clipă din viața sa, acesta refuza să se vadă cu acei membri de familie. Suferea de cancer la plămâni. Avea foarte multă ură. Când trăgea aer, se aprindea în cinci secunde.”

Psihoterapia poate trata cancerul. Stefania Madan nu din auzite o știe. Chiar ea a fost diagnosticată cu cancer la uter. 

„Îmi spuneau că pot porni mecanismul de extirpare și chimioterapie. Am lucrat fiziologic și psihologic cu mine însămi. Am lucrat la imunitate și am identificat motivul pentru care m-am îmbolnăvit. Am luat prea multe asupra mea, eram prea obosită.”

Stefania Madan se poate lăuda cu alte două victorii asupra cancerului. Două paciente au înregistrat succese spectaculoase, fără medicamente și chimioterapie.

„Eu schimb în ADN codurile, folosind 150 de tehnici.”

Vedeți în ce constă una din tehnici în interviul realizat cu psiholoaga Stefania Madan. Trebuie să mai menționăm că pacientele care luptă astăzi cu această maladie, sunt invitate să se înscrie în cursa Run Pink din 14 mai, care se va desfășura la Valea Morilor.

16508282_1052108311561852_7700644578958810612_n

Pot alerga 5 sau 2,5 km. Mai există opțiunea de a parcurge distanța la pas încet. Luptătoarele vor beneficia de psihoterapie gratuită din partea Stefaniei. Însă oricine se poate alătura cursei. Un bilet costă 120 lei. Din banii colectați se vor procura peruci pentru femeile care înfruntă cancerul.

13245212_850700661702619_4045915078340826564_n

 

 

Distribuie articolul: