Promstore – rețea de magazine în care vei găsi o gamă vastă de produse nonfood de la cei mai vestiți producători, brăndurile cărora sunt vestite și au succes în majoritatea țarilor europene și nu numai.

Îți dorești să mergi la un magazin în care să găsești tot de ce ai nevoie pentru casa ta? PromStore este acel loc. Aici vei găsi o gamă largă de produse nealimentare: Veselă și tacâmuri, ustensile de gătit și accesoriile de bucătărie, toate tipurile de bunuri de uz casnic, inclusiv decorațiuni interioare, organizatoare pentru păstrare, bunuri de uz casnic, textile de uz casnic, jucării, jocuri și multe, multe altele.

Suntem pe piață din 2006 și de atunci lucram cu branduri de renume care tin la reputația lor, la unii chiar de-a lungul deceniilor câștigată. Astăzi vrem să vă atragem atenția la unele dintre ele si anume Bormiolli, RCR, Officina-della-Cucina-Italiana, Ballarini, Ravelli, Tontarelli, KIS, Bytplast, produsii carora transforma rutina in timp petrecut placut si frumos.

Bucătăria este locul unde experimentele capătă savoare și aromă, unde poate fi creată o stare emoțională din trecutul nostru datorită bucatelor tradiționale, unde secretele devin noutăți. Din aceasta cauză vesela, tăcâmurile și accesoriile de bucătărie trebuie alese cu responsabilitate pentru ca anume ele vor crea partea majora din atmosfera  bucatariei.

Datorită designului rafinat al produsului și reînnoirii sale continue, marca Bormioli Rocco a devenit sinonimă cu calitatea pentru milioane de utilizatori și pentru profesioniștii din domeniu și autoritatea incontestabilă a stilului Made in Italy.

Design-ul minimalist te va cuceri pentru că simplitatea mereu va fi apeciată. Și mai avem o veste bună – prețurile sunt foarte accesibile.

 

Dacă ești în căutarea unor pahare sau sticle, care să se combine perfect cu interierul bucătăriei, le poți găsi cu ușurință la RCR. 

Compania RCR Cristalleria Italiana or. Toskana – brand italian – unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri din lume, care produce veselă din cristal.

Pe lângă rolul de a ne face viața și masa mai frumoasă, vesela de preparare a bucatelor  are un rol foarte important, și anume ca bucate gătite să nu fie intoxicate de componentele din care este confecționată însăși vesela, acesta mai este un motiv de a folosi produse de cea mai bună calitate. În magazinul PromStore o să găsești gama de produse de la  Officina-della-Cucina-Italiana și Ballarini. 

Officina Della Cucina Italiana este cea mai renumită companie italiana pentru producția sa de vase din aluminiu care au o calitate ireproșabilă.

Ballarini – este brandul lider în segmentul superior de vase care nu se lipesc.

Știm că mereu ești în căutare de cele mai bune prețuri, la Ravelli cu siguranță le vei găsi.

Marca Ravelli – este o nouă generație de bucătărie creată de cei mai buni specialiști italieni folosind cele mai moderne tehnologii de producție. Cele mai recente evoluții științifice și testarea periodică, folosind cele mai înalte standarde pentru articolele de uz casnic, garantează o calitate de neegalat.

 

După cum am menționat mai devreme, Promstore este pe piață din 2006 și de atunci a lucrat pentru a asigura ca clienții lor să poată profita de produse a diferitor brănduri, unele au fost vizate in articolul dat, altele nu, dar pe toate le puteți găsi pe site-ul promstore.md. Cumpărături plăcute!

 

Magazinele PromStore le găsiți la adresele: 

Chisinau, Centru, bd. Stefan cel Mare 8 (Centrul comercial UNIC)

Chisinau, Botanica, bd. Dacia 47/6 (regiunea stadionului Zimbru)

Chisinau, Ciocana, bd. Mircea cel Batran 7 (Centrul comercial Fulger)

P

Distribuie articolul: