Atunci când ne întoarcem acasă după o zi ocupată la muncă, majoritatea dintre noi am prefera să avem toate articolele de toaletă și lucrurile necesare pentru baie la locul potrivit, înainte de a ne bucura de cea mai așteptată baie a zilei. Dacă toate aceste se află împrăştiate prin încăpere, nu numai că vor crea un aspect de spaţiu haotic, dar și te vor face să te simți prost, în propria casă. De aceea, o baie cu toate necesităţile organizate într-o manieră potrivită asigură nu numai ordinea şi posibilitatea de a avea acces uşor la ele în fiecare zi, dar și îți asigură o stare de bine și confort.

O baie curată şi organizată este, categoric, una cu suficient spaţiu de stocare pentru depozitarea tuturor produselor pentru igienă şi de înfrumuseţare, precum şi alte articole necesare, cum ar fi prosoape şi produse de curăţare. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi pot avea băi foarte mici sau băi cu forme neconvenţionale, care oferă oportunităţi de depozitare limitate. Există câteva modalităţi creative pentru a profita la maximum de spaţiu, cu aceste câteva idei ingenioase și cu magazinul Promstore, unde vei găsi o largă varietate de accesorii de baie în Chișinău, vei amenaja baia exact așa cum ți-ai dorit.

Utilizează ingenios spaţiul disponibil

O baie mică ar trebui să însemne un dulăpior de dimensiuni mai mici sau un spaţiu de depozitare mai redus. Acestea ar putea să nu fie suficiente pentru a depozita toate lucrurile de care ai nevoie. De aceea poate apărea necesitatea de a fi creativ şi de a folosi spaţii neutilizate în mod uzual. O idee bună ar fi să achiziționezi diverse cutii pe care să le poziționezi pe rafturi montate în locuri care ar fi ferite de privirea general, spre exemplu deasupra ușii. În plus, dacă baia are o chiuvetă cu montare pe perete sau cu piedestal, s-ar putea să nu ai dulăpior sub ea. Poţi folosi rafturi din plastic de depozitare pentru a profita de această zonă. Există mai multe opţiuni de rafturi disponibile în magazine, pentru a servi în mod special această zonă a băii.

Rafturi ascunse în baie

Prea multe rafturi şi cutii de depozitare ar putea să facă încăperea să pară un loc supraaglomerat. Dacă ești o persoană care iubeşte minimalismul sau dacă preferi mai mult spaţiu liber în baie, rafturile ascunse reprezintă cea mai bună opţiune. Oglinzile pentru baie de dimensiuni mai mari sau chiar şi cele mai mici montate deasupra chiuvetei pot fi folosite ca dulăpioare. Poți depozita toate produsele în dulăpiorul din spatele oglinzii şi atunci când închizi uşile, aglomeraţia de produse rămâne în spatele acestora.

Spaţii de depozitare în perete

Spaţiile de depozitare în perete, în special în zona duşului sau a căzii, sunt o modalitate inteligentă de a economisi spaţiul în baie. Totuşi, acest proiect se aplică mai mult celor care încă îşi construiesc casa sau care o renovează. În plus faţă de soluţionarea problemelor de depozitare, spaţiile de depozitare în perete, sub forma unei nișe, pot fi un element de design interesant.

Covorașul de baie

Un aspect la fel de important, căruia trebuie să-i acorzi o atenție deosebită este covorașul de baie, bine ales, acesta va oferi băii tale mai multă culoare și căldură. La Promstore vei o gamă largă de covorașe pentru baie, seturi de covorașe pentru baie, covorașe de duș și covorașe antiderapante, care să se potrivească nevoilor tale. Vei găsi covorașe de baie în diverse dimensiuni și culori.

Baia este unul dintre locurile pe care le folosim cel mai mult din casă şi, deci, păstrarea ordinii, precum şi curăţarea, sunt esenţiale atât pentru satisfacţia mentală, cât şi pentru comoditate în utilizarea zilnică. Prin urmare, prin respectarea sugestiilor menţionate mai sus și cu un pic de creativitate, poți utiliza ingenios micile spaţii de stocare pe care le ai deja. Fii creativ, profită de aceste idei de depozitare, pentru ca toate articolele de care ai nevoie să încapă în baie, pune totul la locurile potrivite, iar la final vei privi cu admirație rezultatul.