The Power of Jumping din nou dă lovitura. Lovește fără milă în kilograme de grăsime. Patru din cele șase femei înscrise în programul de slăbit sănătos, lansat de studio-ul de fitness și nutriție Elena Ozun acum o lună, au urcat pe cântar și poate pentru prima oară în viață nu au regretat, căci cântarul a fost de partea lor.

Ana Dica, participantă, programul de slăbit „The Power of Jumping”: „Astăzi sunt foarte foarte fericită, am înregistrat cred că propriul meu record. Mi-a reușit prin sport, prin jumping, alimentație, hai să recunosc, am gustat și ceva dulce, nu e posibil fără, mi-am permis câte o ciocolată dacă știam că am antrenament. Dacă în 72 ore nu aveam ,atunci nu. Pâine consum chiar și acum, o felie- două pe zi, consum, nu e ca să nu mănânc dulciuri deloc. Fructe mănânc: mere, banane, dar nu mult, mă stărui în prima jumate a zilei să le consum.”

Jumping.00_02_37_19.Still004Alexandrina Ghiorghilaș, participantă, programul de slăbit „The Power of Jumping”: „Minus 7 kilograme cu jumping de 3 ori pe săptămână, alimentație corectă, adică fără dulciuri, alimente din făină, mai multe legume, fructe, mâncare la ora anumită. Seara nu mai consumăm nimic, dar consumăm multă apă.”

Participantele nu se înfometează. Ba mai mult decât atât, mănâncă și după antrenament.

Jumping.00_00_54_38.Still003

Natalia Chiril, antrenoare „Jumping Fitness”: „Niște proteină, brânză, ouă, o bucățică de piept de pui, carne, pește, alimentăm mușchiul. Mușchiul lucrează în continuare, ca să ardă grăsimile de deasupra.

De aici și rezultatele uimitoare.

Elena Ozun, autoarea proiectului „The Power of Jumping”: „Noi avem o persoană care în total, din tot corpul, a slăbit 52 de centimtri și 18, 5 centimetri din talie timp de o lună, avem 32 cm pentru Barbăneagră Irina, care are 19,5 centimetri în talie slăbiți. Avem și Corina Timotin, care are 45 cm total, 18 în talie, deci rezultatele sunt extrem, extrem de bune. Apa în corp este ridicată, am lucrat foarte mult la asta, ca fetele să bea cât mai multă apă.”

Jumping.00_00_52_07.Still002

Proiectul de slăbit „The Power of Jumping” se va încheia peste două luni. Atunci vom afla cine e campioană la topit grăsime și la modelat mușchii. În competiție au rămas cinci femei, după ce una din participante a fost eliminată pe motiv că nu a frecventat antrenamentele de Jumping Fitness.