Pe toți ne-a tentat la mijlocul lunii decembrie când Natalia Gordienko anunța despre o colaborare inedite cu regele muzicii pop rusești – Filip Kirkorov. Acesta a fost parte dintr-un proiect de Revelion, creat de revista Cosmopolitan din Rusia și care a replicat, într-un filmuleț, mai multe hituri lansate în acest an. Piesa „Romane”, lansată de Ziua Îndrăgostiților de Filip Kirkorov a fost „replicată” cu artista de la noi în rolul central.

„În copilărie, am adorat „Cântecul celor cinci minute” și m-am imaginat în pielea Lyudmilei Gurchenko! De Anul Nou, minunile se întâmplă! Nici nu mi-am putut imagina că aș fi muza adevăratului rege Philip Kirkorov!!!
Datorită Cosmopolitan, unul dintre visele mele de Anul Nou s-a împlinit! Mulțumesc, Philipp Kirkorov, pentru că ai crezut în forțele mele și că m-ai sprijinit în toate! Sunt sigur că munca grea și credința în noi înșine ne pot ajuta să mutăm munții!
Visează, iubește și crede în basme adevărate! #COSMOSavingNewYear”, a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de Facebook.

Vedeți întregul film pe Youtube și admirați momentul în care apare Kirkorov alături de Gordienko, începând cu minutul 29:00.

Vedeți mai jos piesa „Romane”, videoclipul căreia a fost lansat pe 14 februarie 2020.