Șansele de a combina reușit naturalețea și frumusețea cresc odată cu folosirea produselor marca ZAO. Nu este un secret pentru nimeni că acum, în anul 2020, există alternative sănătoase pentru orice produs de machiaj ordinar. Prin urmare, ar trebui să cântărim cu mare atenție ce produse cosmetice aplicăm pe față, mai ales atunci când ducem un mod de viață sănătos, ne îngrijim bine de ceea ce mâncăm și verificăm câte calorii am pierdut în urma exercițiilor de la sală!

Un prim pas ar fi analiza etichetei de pe produse, care nu este îmbucurătoare de multe ori, și înlocuirea lor cu altele benefice și organice.

De toate acestea a avut grijă Zao Organic Make-up prin selectarea și combinarea elementelor sută la sută naturale în formule fără derivați petrochimici sau conservanți sintetici. În acest sens, orice ingredient din compoziția rimelului, fondului de ten lichid sau pulbere, rujului, pudrei, fardurilor de pleoape sau a ojelor trece testul suprem al calității. Fiecare produs este verificat și certificat de organizații internaționale ca Ecocert și Cosmebio înainte de a fi distribuit și adus pe raftul magazinului.

În plus, pe lângă aderență și rezistență, produsele nu încarcă fața, au texturi ușoare și creează un aspect radiant, demn de admirație.

Marca ZAO propune o gamă largă de produse ce ar satisface preferințele oricărei femei care se respectă. Aici fiecare își poate găsi și alege itemii de care are nevoie, completându-și armonios trusa de machiaj pentru o zi ordinară sau ocazii speciale cu brush belt-ul atât de necesar, produse de demachiere specifice pentru fiecare tip de ten sau palete de bambus de diferite mărimi în care este posibilă încorporarea fardurilor mate sau sidefate, fondului de ten solid și a iluminatorului.

Ambalajele sunt elegante, rafinate și create din bambus special crescut în acest scop, respectând, în același timp, termenii durabilității mediului și a sustenabilității. Partea cea mai bună e că toate recipientele pot fi reutilizate în timp, fapt ce demonstrează, încă o dată, că ZAO este un brand Economic, Ecologic și Creativ.

Și fiindcă suntem în plină toamnă, vă propunem 5 produse de top pe care trebuie să le încerci în sezonul rece:

1. Fond de ten Mineral Silk
2. BB Cremă
3. Ruj lichid cu efect Mat
4. Spumă de curățare
5. Primer pentru ochi

ZAO BIO Make-up este mai aproape de tine ca oricând:

Magazin Antos – str. Alexei Șciusev 105

Centrul Comercial Gemenii – str. Ștefan Cel Mare

Magazinul Yarba sau direct la tine acasă pe site-ul oficial zaomakeup.com/ro

Pe Instagram sau Facebook

P