Totul pare lapte şi miere între diva latino şi fostul jucător de baseball profesionist, dar în culise, Cynthia Scurtis, fosta lui soţie, este mărul discordiei. Jennifer Lopez este furioasă. 

Asta spune unul dintre prietenii artistei despre nemulţumirile ei. Totul pare lapte şi miere între diva latino şi fostul jucător de baseball profesionist, dar în culise, Cynthia Scurtis, fosta lui soţie, este mărul discordiei.

Okmagazine.ro notează că scânteile au început odată cu noul proces în care A Rod se duelează cu Cynthia pentru a stabili o nouă pensie alimentară: una mai mică, aşa cum cere el, de când nu mai câştigă 30 de milioane de dolari pe an ca sportiv profesionist. După divorţul din 2008, Alex i-a plătit lunar fostei 115.000 de dolari, reprezentând atât banii pentru ea, cât şi pentru copii – cele două fiice ale lor, Natasha, de 13 ani, şi Ella, de 10 ani. Surse din anturajul lui spun că acest aranjament a fost făcut cu specificaţia că va fi modificat atunci când A.Rod se va retrage din echipa Yankees. Iar acel moment a trecut deja: în prezent, el susţine că veniturile lui au scăzut cu 90% şi în loc de 30 de milioane, în conturile lui mai intră doar 3 milioane de dolari. Desigur, asta ne duce imediat cu gândul la iubita lui, Jennifer Lopez, care în 2017 a încasat mai mult decât a câştigat A. Rod în vremurile lui cele mai bune în baseball: 38 de milioane de dolari. Dar nu ne grăbim să spunem că iubirea lui ar ţine cont de acest aspect…

De partea cealaltă, însă, J. Lo ţine la banii iubitului. Sau mai bine zis la banii ei, pentru că probabil se gândeşte că dacă A. Rod continuă să plătească aceeaşi pensie alimentară, atunci ea va trebui să suplimenteze din banii ei bugetul de cuplu… „Jennifer nu vrea să se bage între Alex şi Cynthia şi normal că i se pare normal ca el să dea bani pentru copii, însă nu-i place ca fosta soţie să profite de el – şi a avut grijă să-i comunice asta Cynthiei pe un ton dur. E frustrată de cererile acesteia. Şi nici în ruptul capului n-ar accepta să mai şi contibuie cu bani pentru a finanţa fosta nevastă a iubitului”, a dezvăluit un apropiat.

Şi pentru că cei doi au şi gânduri de căsătorie, Jen (49) a pus piciorul în prag: „I-a spus să-şi rezolve finanţele înainte de a se căsători. Nu ştie ce va urma, dar ştie sigur că niciun şfanţ din contul ei nu va ajunge la Cynthia”, comentează aceeaşi sursă. Situaţia o înfuriază cu atât mai tare pe Lopez cu cât Cynthia este la rândul ei o femeie cu o situaţie financiară foarte bună: are milioane în bancă, 3 case şi mai multe maşini. Are un masterat în Psihologie, dar n-are nevoie să muncească şi nici n-ar vrea. Iar  cireaşa de pe tort: între timp, Cynthia s-a logodit şi a mai făcut un copil cu logodnicul, iar Jen şi Alex au impresia acum că finanţează întreaga lor familie – de vreme ce, la un calcul riguros, Rodriguez spune că pentru cei doi copii ai lui, cheltuielile sunt doar între 7 şi 12.000 de dolari pe lună, iar Cynthia cere 50.000.

Foto: Google.com

Vezi și: Jennifer Lopez readuce un trend din anii ’90. Lenjeria la vedere (Foto)