După un debut spectaculos de alaltăieri, pe care l-a făcut pe covoarele roșii de la Cannes în premieră după ce a născut, Irina Shayk a ieșit din nou în lumina blitz-urilor. Ce rochie a ales pentru a doua afișare pe red carpet, vedeți mai jos.

with my @lorealmakeup family!💃🏻❤ #LorealCannes #LorealMakeUp #WorthIt 💫💋

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Irina Shayk se află de câteva zile pe Coasta de Azur și își face remarcată prezența alături de echipa sa din cadrul L’Oréal Paris. Și dacă alaltăieri a preferat să sclipească într-o ținută de culoarea muștarului, semnată de Atelier Versace, look-ul de aseară al Irinei a fost mult mai curajos.

Modelul s-a afișat la premiera filmului „Fatal temptation” într-o ținută a brandului Balmain și a atras atenția tuturor prin această alegere. Rochia, una de culoare neagră, îi acoperea și descoperea în același timp formele proaspetei mămici. De altfel, și celelalte colege ale ei au ales să poarte Balmain cu ocazia ieșirii de ieri.

Nici de această dată modelul nu a făcut abuz de accesorii și accente de hairstyling. A preferat să-și păstreze doar inelul de logodnă, primit de la partenerul său, actorul Bradley Cooper.

 

https://www.instagram.com/p/BUgeYiJl6U3/?tagged=irinashayk

https://www.instagram.com/p/BUgQZ_YjUeH/?tagged=irinashayk

https://www.instagram.com/p/BUgO8uLBsdd/?tagged=irinashayk

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: