În ultimul timp se tot specula că actrița Priyanka Chopra este însărcinată. Iată că ieri s-a aflat că actrița și soțul au devenit părinți doar că Priyanka nu a fost însărcinată. Actrița și Nick Jonas  au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.

Anunțul a fost făcut de către actrița în vârstă de 39 de ani pe rețelele sociale. Cei doi au ținut să împărtășească vestea cu admiratorii de pe internet și au cerut să li se respecte dorința de a păstra o parte din informații private.

Cuplul a făcut anunțul complet surprinzător pe rețelele sociale. Fanii s-au bucurat alături de ei și au reacționat în secțiunea de comentarii. Deși nu a fost dezvăluit niciun detaliu cu privire la mama surogat sau la sexul copilului, o sursă a declarat pentru Page Six că Nick Jonas și Priyanka Chopra sunt părinții unei fetițe.

„Suntem încântați să vă anunțăm că am adus pe lume un copil cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în timpul acestei perioade speciale pentru noi, deoarece ne vom concentra mai mult asupra familiei noastre. Vă mulțumim foarte mult.”

Priyanka Chopra și Nick Jonas  s-au căsătorit în 2018 în cadrul unei ceremonii fastuoase. Înre cei doi există o diferență de 10 ani, dar au demonstrat că acest lucru nu îi împedică să fie fericiți.

Distribuie articolul: