După declarațiile usturătoare făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey, publicat pe 7 martie, Prințul William a venit cu o reacție. 

Acum câteva minute în mediul online a fost publicat un filmuleț în care se arată un scurt schimb de replici dintre un jurnalist și Ducele de Cambridge.

Astăzi, Prințul William și Kate Middleton se află într-o vizită la o școală din Stratford pentru a marca revenirea fizică la ore a elevilor.

La un moment dat, îndreptându-se spre terenul de joacă, Ducele de Cambridge a răspuns la întrebările unui jurnalist mai insistent de la Royal Reporter.

Cel din urmă a întrebat: „Domnule, ați vorbit cu fratele dvs. după interviu?”. „Nu, dar o voi face”, a răspuns William. Bărbatul a continuat întrebându-l dacă Familia Regală este rasistă, la care Prințul William a exclamat: „Nu suntem o familie rasistă!”

Mandatory Credit: Photo by Justin Tallis/AP/Shutterstock (11795446l)

Prima reacție apărută după interviul controversat al lui Meghan și Harry, în care s-a sugerat că în Familia Regală se găsește loc și pentru rasism, a apărut de la însăși Maiestatea sa, Regina Elisabeta a II-a.

În comunicatul publicat de Palatul Buckingham se arată îngrijorarea acesteia pentru cele trăite de Ducii de Sussex: „Întreaga familie e întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, mai ales cea legată de rasism, sunt îngrijorătoare.

Deși unele întâmplări și le amintesc diferit de cum s-au întâmplat, sunt luați în serios și familia îi va contacta în privat. Harry, Meghan și Archie vor fi mereu membri iubiți ai familiei”.

Urmăriți schimbul de replici dintre Prințul William și jurnalist în video de mai jos.

Sursa: Twitter / Richard Palmer