Prințul Harry a anunţat că va scrie o carte cu memorii despre plecarea lui şi a lui Meghan Markle de la palat. Volumul ar urma să apară anul viitor. Prinţul Harry lucrează la acest volum de destăinuri de aproape un an, lucru care s-a întâmplat în secret, fără ştirea familiei sale, scrie okmagazine.ro

Harry a vândut drepturile pentru această carte editurii Penguin Random House pentru un avans de 20 de milioane de dolari, alte milioane urmând să îi intre în conturi proporţional cu vânzările. Prinţul Harry a confirmat, astăzi, că se află în spatele acestui proiect, declarând că scrie această carte din perspectiva bărbatului care a devenit şi nu a prinţului de sânge.

Surse apropiatePrinţului Charles, susţin că acesta a fost surprins să afle această informaţie şi că niciun membru al familiei regale nu a fost avertizat că Harry scrie o carte despre plecarea lui de la palat.

„Au petrecut ultimele 18 luni făcând tot ce i-au promis Majestăţii Sale că nu vor face – trăind din viaţa anterioară şi din statutul lor de membri ai Familiei Regale. Din păcate, este deprimant de previzibil”, a declarat un apropiat al palatului pentru Daily Mail, completând că rudele lui Harry s-au obişnuit să fie dezamăgite de acesta.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: