Compania britanică de televiziune DSP pregătește un documentar despre Prințesa Diana, care va vorbi despre încercările ei de sinucidere. Filmul va aborda tulburările mentale ale Prințesei, copilăria ei dificilă și căsătoria nefericită cu prințul Charles.

Se raportează că filmul este comandat de către Netflix. De asemenea se spune că se va aborda și faptul că Prințesa Diana a avut patru tentative de suicid.

Sursa Daily Maily spune că Prinții William și Harry vor fi indignați dacă lansarea filmului totuși va avea loc. În special este îngrijorat Harry, pentru că acesta, conform sursei, dorește să continue colaborarea cu Netflix. La sfârșitul lunii aprilie a fost publicat un video în care Prințul Harry își prezintă noul său proiect „Thomas and Friends: The Royal Engine”.

În plus, se remarcă faptul că perioada lansării acestui film nu a fost aleasă corect – familia regală încă nu și-a revenit de la decizia prințului Harry și Meghan Markle de a refuza toate titlurile și de a părăsi Marea Britanie. Între timp, un reprezentant al companiei producătoare a filmului notează că ecranizarea nu va fi deloc scandaloasă, iar toate datele privind tratamentul Prințesei Diana sunt publice.

Sursă: glamour.ru