Soțul Reginei Elisabeta a decedat astăzi la vârsta de 99 de ani. Presa străină deja vuiește și speculează despre faptul cum va avea loc înmormântarea sau dacă Prințul Harry și Meghan se vor întoarce în Marea Britanie pentru a se reunia cu familia în aceste clipe grele. 

Cei care-l cunosc pe Ducele de Sussex spun că prinţul va dori, cu siguranţă, să-i fie alături bunicii sale în vârstă de 94 de ani în aceste clipe teribile, după decesul Prinţul Philip.

Moartea Prinţului Philip i-ar putea aduce pe Prinţul Harry şi pe Meghan Markle înapoi în Marea Britanie pentru prima dată după o perioadă de un an, dar şi la câteva săptămâni după ce i-au acordat un interviu devastator lui Oprah în legătură cu rasismul în familia regală, interviu difuzat în timp ce Prinţul Philip era în spital.

O sursă apropiată familiei regale a declarat pentru DailyMail.com: „Harry va face absolut tot posibilul să se întoarcă în Marea Britanie şi să fie alături de familia sa. Va dori să fie acolo pentru familia sa şi, în special, pentru bunica sa, în aceste momente îngrozitoare. Meghan este în mod evident însărcinată, aşa că va trebui să ceară sfaturile medicilor săi dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va veni în Anglia cu siguranţă”.

Rămâne de văzut cum va fi primit acesta de către familie după interviul cu Oprah.

 

Distribuie articolul: