Conform presei britanice, prințul Harry și Meghan Markle au decis să scoată la licitație toate bijuteriile familiale. Cuplul se așteaptă să câștige cel puțin 5 milioane de dolari pentru o colecție de peste 20 de bijuterii.

Soții au moștenit bijuteriile familiei de la prințesa Diana și de la alți membri ai familiei regale. Printre acestea se numără cerceii cu diamante Galanterie de Carier și diadema Reginei Maria, pe care Meghan nu a întors-o Reginei Elisabeta după nuntă. Publicația notează că nu numai bijuteriile vor fi scoase la licitație, ci și tacâmurile din argint, pe care cuplul le-a împrumutat de la Elisabeta a II-a în timpul ultimei lor vizite la Londra. Ce crede regina despre acest lucru, încă nu se cunoaște.

„Oricum, nu mi-au plăcut niciodată aceste bijuterii”, a spus Meghan.

Beyoncé și Jay-Z s-au interesat de bijuteriile familiei regale. Chiar înainte de începerea licitației, ei au anunțat că sunt gata să plătească o sumă impunătoare pentru întreaga colecție. Alți potențiali cumpărători sunt Kim Kardashian și Taylor Swift. Un purtător de cuvânt al lui Kylie Jenner a spus că vedeta vrea să cumpere bijuterii în dar pentru fiica ei de trei ani.

Cu veniturile din vânzarea de bijuterii, Markle intenționează să amenajeze camera pentru fiica sa, care se va naște în curând. Se vehiculează că Meghan ar fi comandat mobilier pentru copil din aur alb cu gravura „D”. Se pare că fata va fi numită Diana, în cinstea Lady Di.

Sursă: glamour.ru