Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit din ce în ce mai vocali pe teme politice şi sociale. De când s-au mutat în America şi au renunţat la responsabilităţile lor regale, foştii Ducii de Sussex sunt implicaţi în numeroase proiecte, printre care şi acela de a-i încuraja pe americani să voteze la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Asta în ciuda faptului că membrii familiei regale nu au voie să se amestece în chestiuni politice, acest lucru fiind o tradiţie a caselor regale de oriunde.

Ei bine, cei care se recomandă încă cu titulatura de Duci de Sussex au încălcat acest protocol şi au intervenit din curtea reşedinţei lor din Santa Barbara, printr-o înregistrare video, pentru a transmite americanilor că este dreptul lor să voteze. Mai mult, aceştia le-au recomandat americanilor să fie atenţi şi să nu aleagă un discurs bazat pe ură şi negativism, o aluzie clară la Donald Trump.

Cei doi au fost incluşi în lista anuală a celor mai influenţi 100 de oameni din lume realizată de către revista Time şi invitaţi să transmită un mesaj video cititorilor publicaţiei.

Harry şi Meghan au apărut îmbrăcaţi casual-şic, filmaţi în curtea generoasă a casei lor, în timp ce erau aşezaţi pe o bancă. Meghan, în special, a arătat foarte cool în ţinuta ei cu bluză maro şi pantaloni negri, pană, abordând un machiaj mai intens decât de obicei şi afişând un păr foarte lung, coafat lejer.

Distribuie articolul: