Prințul Harry și Meghan Markle au anunţat în mod oficial logodna, dar şi faptul că vor face marea nuntă anul viitor, în primăvară, mai exact în luna mai. Iată ce reguli regale au încălcat cei doi de la fericita veste!


Cuplul a ales împreună cu întreaga familie ca nunta să aibă loc în luna mai. Nu au stabilit o dată mai apropiată tocmai pentru că Prințul William și Kate Middleton așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului, în luna aprilie. Astfel, cei doi au evitat ca cele două evenimente să se suprapună.

Aici au încălcat o primă regulă: organizarea unei nunți în luna mai încalcă o regulă regală foarte veche la palat, una care datează din vremea Reginei Victoria. Se pare că ar fi purtat ghinion ca un membru din Familia Regală Britanică să se căsătorească primăvara, regina având chiar și o superstiție în acest sens.

Pare că Harry și Megan nu cred în superstiție și nu o lasă să le influențeze alegerile. Nunta va avea loc în mai, la Capela Sf. George din incinta Castelului Windsor. Prinţul Harry nu este singurul membru din familie care încalcă regula, căci nepotul cel mai mare al reginei, Peter Phillips, și soția sa, Autumn Kelly, au făcut același lucru în același loc, s-au căsătorit în luna mai, 2008, la Capeta Sf. George.

Meghan Markle, Crăciun alături de Familia Regală?

Se pare că actriţa ar petrece Crăciunul alături de Harry şi restul familiei sale. Faptul acesta ridică suspiciuni deoarece o regulă a Casei Regale spune că aceasta trebuie să petreacă sărbătorile cu noua familie după ce are loc nunta, notează Mirror.co. Chiar şi Kate, Ducesa de Cambridge, a fost nevoită să aștepte până la nuntă pentru a avea un loc la masa regală.

Nu este pentru prima dată când Meghan Markle a rupt tradiția. În timpul anunțului oficial al logodnei, Meghan Markle a apărut cu picioarele goale pentru fotografia din grădina Palatului Kensington. În mod normal, aceasta trebuia să poarte ciorapi.

Meghan Markle, despre prima căsătorie

Meghan Markle este acum la cea de a doua căsătorie. Ea a avut o relație ce a ținut nouă ani cu producătorul de film american Trevor Engelson. În 2010 s-au logodit după şase ani de relaţie, iar în 2013 au divorțat.

Trevor Engelson este un producător de film american în vârstă de 41 de ani care a devenit faimos pentru filmul ”Remember me” (2010) în care Robert Pattinson a jucat.

Vezi și: Primul interviu cu Prințul Harry și logodnica lui Meghan Markle! Știa că EA este aleasa din primul moment în care s-au întâlnit (Video)

Sursa: Viva.ro

Distribuie articolul: