Este una dintre cele mai moderne prinţese din zilele noastre. Aceasta este o influenceră de viță nobilă, a cărei viaţă privată nu ne lasă deloc să ne plictisim, spărgând barierele regale. Află mai multe lucruri curioase despre Maria-Olympia, relatate der okmagazine.ro.

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi a Danemarcei are 24 de ani și este prima născută dintre cei cinci copii ai Prinţului moştenitor Pavlos al Greciei şi al soţiei acestuia, britanica Marie-Chantal Miller. Vorbim despre o prinţesă ai cărei bunici au fost ultimii regi în exerciţiu ai Greciei, Constantin al II-lea şi consoarta sa, Anne-Marie a Danemarcei.

Toată legătura ei cu aristocraţia se opreşte la aceste rubedenii cu ştaif şi, într-o oarecare măsură, la educaţia ei de elită, căci tânăra născută în New York iese, astăzi, din tiparele comportamentului unui membru al unei case regale. Oricare ar fi ea.

Olympia este pasionată de modă, a apărut chiar şi-n prezentări, deşi alura ei nu este chiar cea tradiţională pentru un model, şi se expune fără nicio reţinere pe contul ei de Instagram.

Cum sângele albastru trage, de obicei, tot la sânge albastru, mondena Olympia şi-a găsit alesul în persoana unui tânăr nobil britanic de 26 de ani, pe numele lui Peregrine John Dickinson Pearson, directorul unei companii de dezvoltări imobiliare din Londra. Mai important este că acest chipeş englez este şi aristocrat. Este vorba despre fiul şi moştenitorul Vicontelui Cowdray, care face, astfel, parte dintr-una dintre cele mai bogate familii britanice. Cu o avere de 224 milioane de lire sterline, mai exact. Nobilii Cowdray deţin, printre altele, o moşie imensă, de aproape 65.000 de mp, în West Sussex, pe care este localizat un faimos club de polo, Cowdray Park, acolo unde obişnuiau să joace chiar şi Prinţii William şi Harry.

Sursa foto: Instagram/Olympiagreece