Anul acesta, pe 31 august, se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, așa că teoriile și secretele de budoar își scot iar capul la iveală, tulburând din nou apele liniștite ale monarhiei britanice. Cartea Diana: Her True Story a fost republicată, de data aceasta împreună cu transcrierea înregistrărilor pe care autorul Andrew Morton le-a primit de la Diana însăși și-n care aceasta și-a expus cele mai intime trăiri. 

Condiția pusă atunci, mai exact în anul 1991, de către Lady Di a fost ca implicarea ei în această carte să fie ținută secretă. Era anul în care Diana trăia o dramă extraordinară ca urmare a faptului că soțul ei, Prințul Charles, își reluase relația cu fosta lui iubită, Camilla Parker Bowles, cea care-i este, acum, soție. Publicația DailyMail.co.uk a publicat un extract din această tulburătoare carte, în care Diana povestește cum, în ianuarie 1982, pe când era însărcinată în patru luni cu Prințul William, s-a aruncat pe scările reședinței regale de la Sandringham, disperată că Charles o ignoră și este insensibil la problemele ei emoționale, mai citim pe okmagazine.ro

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

„Când eram însărcinată în patru luni cu William, m-am aruncat pe scări, într-o încercare de a atrage atenția soțului meu, de a-l face să mă asculte. Îi spusesem lui Charles că sunt atât de disperată, încât plâng încontinuu, iar el mi-a răspuns că sunt o plângăcioasă și că nu va sta să audă ce am de zis. Mereu îmi faci asta. Mă duc la echitație, mi-a răspuns el. Așa că m-am aruncat pe scări. Regina a venit la mine îngrozită, tremurând. Era înspăimântată”, se arată în transcrierile făcute după înregistrările cu Diana de către autorul Andrew Morton.

Deși Diana a avut răni în jurul stomacului și a fost convinsă că va pierde copilul, acest lucru nu s-a întâmplat.