Familia regală a decis unde va studia pințesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge. Potrivit presei internaționale, acesta va merge la aceeași școală ca și fretele ei mai mare. Micuța are patru ani și se pregătește să meargă la școală din această toamnă.

„Prințesa Charlotte îl va însoți pe prințul George la școala Thomas’s Battersea din luna septembrie a acestui an. Suntem încântați că ducele și ducesa de Cambridge au decis ca prințesa Charlotte să meagă să învețe la același colegiu ca și fratele ei mai mare. Abia așteptăm să o primim pe ea, dar și pe toți ceilalți copii la școală, din septembrie”, a declarat Simon O’Malley, directorul colegiului.

La același colegiu studiază și verișoara prințesei Charlotte, Maud Windsor, care are cinci ani. Maud este fiica lordului Frederick Windsor și a lui Sophie Winkleman.

Colegiul respectiv are cursuri de limbă franceză, artă, muzică, dramă, balet. De asemenea, la școala la care va studia prințesa Charlotte se pune mare accent pe sport și activitățile în aer liber.

SURSA