După nouă luni de așteptare, minunea s-a produs în familia Dorinei Cojocaru. Jurnalista a devenit ieri mămică de băiețel, eveniment despre care a anunțat pe rețelele de socializare chiar soțul său. Astăzi, și Dorina a postat primul mesaj din rol de mamă, unul extrem de emoționant.

Citește și: Dorina Cojocaru-Filipschi a născut. Jurnalista a devenit mamă de băiat

Jurnalista și-a delectat prietenii virtuali și cu o primă imagine a bebelușului. Mai mult, aceasta a dezvăluit și numele micuțului.

„Sunt un om care și-a găsit Sufletul. Viitorul meu a început ieri și poartă numele de Hector. P.S. Mamă, iartă-mă pentru orice nerv consumat cu voie sau fără voie. Azi, grație ție sunt mamă și am aflat prețul acestui statut”, a scris Dorina Cojocaru.

Așadar, băiețelul se numește Hector, un nume istoric, de origine preelenică, ce este interpretat drept „stăpânitor, apărător, păstrător”. Micuțul a venit pe lume la un spital privat din Chișinău și s-a născut de 3,690 kg și 55 cm.

Acum câteva săptămâni, Dorina Cojocaru le-a prezentat urmăritorilor săi virtuali și camera micuțului, decorată în nuanțe de albastru și alb.

Felicitări, Dorina și Alex! Să vă crească mare puiul și să vă aducă numai bucurii!

Foto: Facebook.com