Weekendul trecut, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în mare secret. Însă, acum după câteva zile de la eveniment, au apărut primele fotografii de la creștinarea micuței Josephine. Tinerii părinți și-au expus emoțiile și au dat primele declarații.

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în secret. O artistă însă i-a dat de gol (Foto)

Prima poza apărută pe social media nu a fost publicată de niciunul dintre părinți, Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol în spațiul public, dezvăluind că Josephine a fost creștinată.

„Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important, Smiley și Gina”, a notat Andreea Bănică în dreptul imaginii.

Cuplul a purtat o ținută asortată, Gina a avut o rochie lejeră cu motive tradiționale, iar Smiley a purtat pantaloni bej și o cămașă albă, ambele din in.

Deja și părinții micuței au oferit primele declarații și au postat fotografii de la evenimentul mult așteptat de ei.

„Duminică a fost o zi specială pentru noi. Am avut alături familia și persoanele dragi. Am avut și vreme bună. Vă mulțumim pentru gândurile bune”, a scris Gina Pistol.

În acea zi a avut loc slujba bisericească de creștinare, iar apoi familia și prietenii au fost invitați la o mică petrecere, restrânsă.

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prietenii și persoanele dragi pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața noastră. Josephine, ești TOT!”, a scris Smiley.

În pozele publicate de invitați și părinți, putem observa că petrecerea s-a desfășurat în natură și avut un decor masă botez special care a purtat numele fetiței.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Reamintim că Josephine s-a născut pe data de 9 martie, iar după mai mult de trei luni de la naștere, aceasta a fost creștinată.

Foto: Instagram