Sunt foarte discreți atunci când este vorba de viața or personală, iar de când s-a născut fetița lor, au mare grijă ce publică în mediul online. Se pare că weekendul trecut Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe Josephine, preferând și de această dată să țină totul în secret. Doar că, prietena lor de familie, Andreea Bănică, i-a dat de gol. 

Se pare că evenimentul secret s-a întâmplat duminică, 20 iunie. Nici Gina și nici Smiley nu au suflat o vorbă despre pregătiri, însă prietena lor, Andreea Bănică, prezentă la eveniment, i-a dat de gol. Artista a vorbit duminică seara într-un Instastory despre ținuta sa roz, dezvăluind din greșeală că se află la botezul micuței Josephine.

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”.

Artista a mai afișat o fotografie cu un aranjament de botez rustic, de picnic, și le-a demonstrat fanilor virtuali cât de bine se descurcă să meargă cu tocuri pe gazon, semn că petrecerea a avut loc în aer liber.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’,  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată’, a declarat anterior Gina Pistol pentru playtech.ro.

Gina Pistol și Smiley însă păstrează tăcerea. Cei doi au devenit părinți pe 9 martie 2021.

Distribuie articolul: