Pe data de 16 noiembrie, în New Orleans, s-a jucat nunta campioanei olimpice Serena Williams.  Jucătoarea de tenis în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit cu fondatorul portalului Reddit, Alexis Ohanian.

Numeroase vedete au fost prezente la faimoasa nuntă și au felicitat tinerii căsătoriți, printre acestea se numără Kim Kardashian (care nu a fost însoțită de Kanye West), Eva Longoria și soțul ei Jose Antonio, Anna Wintour, Ciara, Beyonce și alții. Paparazzi au reușit să surprindă unele imagini de la eveniment cu unele staruri, însă oricât curiozitatea nu ar fi fost de mare, reporterii nu au reușit să capteze fotografii cu mireasa și mirele. Deci, până când vor trebuie să ghicească în care rochie a mers mireasa la altar.  Se zvonește că în timpul marelui eveniment, Serena a schimbat două ținute: una pentru partea oficială, cealaltă pentru petrecere.

Citește și: Serena Williams a înregistrat prima apariție publică la două luni de la naștere! E toată numai zâmbet

De asemenea, se spune că primele imagini oficiale de la nuntă vor apărea abia peste câteva luni, în revista Vogue – pe coperta căreia, va fi din nou, Serena Williams.

Citește și: Tânăra mămică, Serena Williams, a organizat o petrecere a burlăcitelor, înainte de nuntă

În ce privește nunta în sine, aceasta s-a petrecut în stil de basm, după povestea preferată a Serenei „Frumoasa și bestia”. La nuntă s-a găsit loc și pentru tenis: fiecare masă din sala în care s-au adunat oaspeții au fost numite în cinstea unuia dintre cele 12 titluri Grand Slam și decorate cu o copie a acestor premii pe care le-a câștigat la timpul său sportiva. Un alt aspect important: a fost principalul oaspete – fiica de două luni a celor doi îndrăgostiți, Alexis Olympia, fără de care cuplul nu a dorit să joace nunta.