La scurt timp de la nașterea Evei Maria, au fost făcute publice primele imagini cu fetița Elenei Udrea. Totul se întâmplă în contextul în care fostul ministru se află reținută într-o închisoare din Costa Rica.

Primele imagini cu fetița Elenei Udrea au fost publicate de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, care a mers în Costa Rica imediat ce micuța s-a născut. Micuța a venit pe lume prematur, cu o lună și o săptămâna înainte de termen.

În una dintre cele două imagini postate de Alexandrov, apare și Elena Udrea semn că fotografia a fost făcută înainte ca aceasta să fie ridiată de Interpol și arestată. Fotografia este însoțiță și de un mesaj al lui Adrian Alexandrov, care face referire la situația în care se află familia lui în prezent.

„Am ales să fac această postare, cu Elena și fetiță noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este că micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, și va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră.

PS: Îmi este greu să înțeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din brațele mamei”, scrie Adrian Alexandrov.

În cealaltă imagine apar doar tatăl în timp ce-și ține în brațe fetița. „Există locuri în INIMĂ  despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil. Dor de Mami…”, scrie acesta.

Vezi și: Elena Udrea arestată în Costa Rica. O va scăpa sau nu de pușcărie fetița nou-născută? 

Distribuie articolul: