Regizorul Viorel Mardare a apărut în cadrul unei emisiuni televizate pentru prima dată de când a început tratamentul: „Lucrurile trebuie să fie făcute aici și acum”. 

„Toate lucrurile trebuie să fie făcute aici și acum. La anul poate fi târziu”. Declarația a fost făcută de către cunoscutul regizor Viorel Mardare care duce, în prezent o luptă cu cancerul. Omul de creație este la Viena, dar a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea „Iubește viața” de la postul de televiziune TV8.

”Era o zi frumoasă de vară…”, spune Viorel Mardari despre ziua în care a aflat că are cancer. Primul lucru pe care îl faci este să te superi pe univers. Să te întrebi de ce eu, după care te calmezi puțin și începi să analizezi cam ce ai făcut ca să ajungi la asta. Eu cred că boala asta este o loterie, doar că eu am cumpărat cam multe bilete ca să particip la dânsa.”, a adăugat regizorul.

„M-am învățat că toate lucrurile trebuiesc făcute aici și acum. Că nu ai dreptul să amâni nimic, că nu ai dreptul să spui că lasă că voi face la anul. Acest la anul s-ar putea să nu vină niciodată. Și nu e vorba doar despre proiecte mari, grandioase, planuri pe viitor. E vorba despre o chestie micuță. Să spui cuiva te iubesc, să spui mulțumesc” a mai povestit acesta în cadrul interviului.

„Vă mulțumesc tuturor. Și în afară de mulțumesc nu mai am nimic. Nu știu ce aș putea să vă ofer. Un simplu mulțumesc. Dar eu cred că aceste mulțumescuri spuse la timpul potrivit este una din lecțiile pe care le-m învățat de la această boală”, reflectă artistul.

Viorel Mardare a fost diagnosticat, în august, cu cancer. În prezent acesta este supus unui tratament costisitor. Pentru el a fost lansată o campanie de strângere de fonduri care a mobilizat oameni din întreaga lume. Strângerea de fonduri continuă, iar doritorii de a-l ajuta pe Viorel să continue lupta o pot face online aici , sau la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1).

Pentru donații online apăsați aici.

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Sursa video: Youtube.com

Sursa: AGORA

Vezi și: Viorel Mardare mai are nevoie de 60.000 de euro pentru a învinge cancerul. Prietenii regizorului vă cer ajutorul

Distribuie articolul: