În această dimineaţă, Ducesa de Sussex a avut o intervenţie video pentru postul CNN, aceasta fiind prima apariție după anunțul legat de pierderea sarcini pe care a suferit-o în această vară. 

Meghan Markle a apărut din curtea reşedinţei sale şi a lui Harry din Santa Barbara, aşezată pe o bancă şi îmbrăcată într-o bluză subţire, într-o nuanţă delicată de lila. Soţia Prinţului Harry a ţinut să omagieze eroii care se luptă cu pandemia şi să încurajeze audienţa, asigurând-o că există speranţă şi că „vom fi ok.”

Chiar dacă Meghan nu a vorbit despre această dramă personală în clip, aceasta a recunoscut că anul 2020 a fost unul provocator pentru toată lumea.

Luna trecută, Meghan a dezvăluit, într-un articol pentru The New York Times, că ea şi Harry au pierdut al doilea lor copil, o tragedie pe care au depăşit-o cu greu şi despre care au vorbit de-abia după patru luni.

Mesajul transmis de CNN face parte dintr-un serial care vrea omagierea celor care încearcă să ajute comunităţile, în timpul pandemiei, şi a fost unul înregistrat.

Meghan, The Duchess of Sussex honors the people working to feed those in need during the pandemic on CNN Heroes: An All-Star Tribute. Get Involved.

Distribuie articolul: