Veste frumoasă astăzi ne-a adus Lili Lozan – prezentatoare a devenit mămică pentru prima dată! Mai jos îți spunem tot ce cunoaștem referitor la acest subiect.

Recent, pe pagina de Instagram a prezentatoarei a apărut o fotografie care a lăsat mască toți internauții. Lili a anunțat că a devenit mămică! Se pare că prezentatoarea, la data de 3 iunie, a adus pe lume un băiețel, iar fotografia pe care a postat-o este și aceasta destul de sugestivă.

„Viața noastră a căpătat atâta sens pe data de 3.06.2020💙
Micul nostru univers, minunea noastră🙏 Atât de așteptat, atât de dorit, atât de iubit 🤱”, a scris Lili, alături de fotografie.

Fotografia postată de prezentatoare este una foarte sugestivă și ne poate spune multe în contextul fericitului eveniment care s-a întâmplat în viața lui Lili. Cum se vede din fotografie, Lili împreună cu copilul pare să fi fost externați deja din maternitate, iar bebelușul primește deja băi de soare în curtea casei.

Un detaliu nu mai puțin important este înserat tocmai pe mașinuța albă de care atârnă baloanele, acolo unde scrie „Adrian Jr.”, ceea ce ne duce cu gândul că băiețelul a primit numele Adrian, de altfel exact cum îl cheamă și pe tatăl său, Adrian Dașchevici, soțul lui Lili Lozan.

Cât despre reacțiile internauților la aflarea noutății, acestea au fost foarte pozitive și încurajatoare. În secunde numărate postarea făcută de Lili a strâns numeroase aprecieri și urări de bine.

„Felicitări Lili ai surprins pe toată lumea, să fie sănătos!”

„Felicitari, Lili. Ce surpriză 😊❤️”

„Wooow, felicitaaari!💐 Creștere ușoară și nopți liniștite! Sănătate întregii familii!🤗”, sunt doar unele dintre acestea.

Amintim că anterior în mediul online s-au mai vehiculat zvonuri precum că Lili Lozan ar urma să devină mamă, cu toate acestea prezentatoare a preferat să-și țină sarcina în secret. Nouă nu ne rămâne decât să-i felicităm pe Lili și Adrian, și să le urăm multă sănătate atât lor, cât și micuțului Adrian Jr.

Sursa foto: Instagram