Andreea Esca este prezentă de peste două decenii la pupitrul știrilor, în fața milioanelor de telespectatori. Prezentatoarea arată impecabil de fiecare dată, de parcă trecerea anilor pentru ea nici nu ar exista. Chipul ei este la fel de tânăr și frumos ca la început. Totuși, care sunt secretele vedetei, pentru păstrarea imaginii perfecte?

Andreea Esca a împlinit de curând frumoasa vârstă de 49 de ani. Vedeta a recunoscut că trăiește din plin această perioadă, poate mai intens decât la 20 de ani. Este extrem de activă. Dincolo de îndatoririle profesionale, găsește timp și pentru propriile capricii și chiar distracție. De curând aceasta a reușit să dea jos câteva kilograme cu ajutorul pilates-ului, iar acum silueta ei este una cu adevărat de invidiat. Acesta nu este însă singurul tip de sport practicat de prezentatoarea jurnalului de seară de la Pro Tv.


Andreea practică înotul, vedeta ajunge minim o dată pe săptămână la bazin pentru a înota. Dincolo de timpul dedicat sportului, știrista este zilnic într-o continuă mișcare. În cea mai mare parte a zilei, Andreea se ocupă alături ce echipa ei de la revista glossy pe care o deține. Pe lângă aceasta, ea este implicată și în alte proiecte și colaborări cu diferite brand-uri. La finalul zilei, vedeta arată impecabil la pupitrul jurnalului.

Chiar dacă face extrem de multă mișcare și are grijă la alimentație, Andreea mai apelează și la diverse trucuri atunci când vine vorba de imagine. Ea, însă, se numără printre puținele vedete, care nu a apelat la intervenții estetice pentru a arăta bine. Andreea apelează la creme care fac minuni, pentru ca tenul ei să arate impecabil.

Eu am multe riduri în zona ochilor și pentru că râd cu gura până la urechi, ele se observă tare, totuși, unele riduri din jurul gurii le am moștenite de la mama.” a mărturisit vedeta.


Astfel, în încercarea de a estompa imperfecțiunile firești ale pielii venite odată cu vârsta, Andreea încearcă diverse produse de înfrumusețare cu speranța că în final va ajunge la rezultatele dorite.

Foto: instagram/andreeaesca

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: