Anul acesta îi spunem bun-venit Anului Iepurelui. Ciclul calendaristic de 12 ani al zodiacului chinezesc este reprezentat de 12 animale diferite, semnele zodiacale chinezești. Animalul tău zodiacal este determinat de anul nașterii tale. Iată care sunt previziunile pentru zodiile chinezești în anul 2023.

„Anul Iepurelui de apă va fi un an mai blând. Vom avea timp să ne luăm o pauză. Am fost în tunel în ultimii ani, iar lumina devine mai intensă acum”, spune astrologul Theirry Chow, citat de CNN.

Iepurele

Foto: My Pandit

Persoanele născute în Anul Iepurelui se vor confrunta cu  propriul an zodiacal  în 2023. Drept urmare, vor exista mai multe perturbări și instabilități în anul care urmează.

„Persoanele născute în anul Iepurelui trebuie să se aștepte la mari schimbări în ceea ce privește sănătatea, cariera și relațiile. Ar putea fi puțin stresant, mai ales pentru cei ale căror hărți natale nu favorizează Apa”, spune Chow.

Aceste dificultăți însă pot   însemna o oportunitate de a crește. Iepurii ar trebui să încerce să atragă energie pozitivă și să se alăture evenimentelor fericite atunci când este posibil.

Dragonul

Foto: Excel Notes

Se anunță un an destul de bun pentru Dragonii. Nu există stele ghinioniste care să le afecteze anul.

„Nu există preocupări, cu excepția poate a sănătății pentru cei născuți în vară și toamnă. S-ar putea să se simtă ușor stresați”, spune Chow.

Dar expertul în geomanție îi îndeamnă pe Dragoni să nu ia decizii pripite la locul de muncă.

Dragonii singuri ar putea întâlni potențialul partener romantic în acest an. Culorile lor norocoase sunt cele metalice, cum ar fi aurul sau argintul.

Șarpele

Foto: China & Asia Cultural Travel

Persoanele născute în anii Șarpelui se vor bucura de vești bune și de abundență, deoarece steaua călătoriilor și steaua norocului vor domni peste ele în acest an.

„Oportunități, noi direcții și avansări vor veni la locul de muncă”, potrivit lui Chow. „Dar Șerpii trebuie să găsească un echilibru în viață și să ia o pauză atunci când este nevoie.”

Din punct de vedere romantic, Șerpii pot găsi dragostea în timp ce călătoresc în acest an. Chow îi sfătuiește să se îmbrace în albastru sau auriu și să călătorească spre vest sau nord.

Calul

Foto: My Pandit

„În acest an, Caii vor avea Steaua Florilor de Piersic  care va străluci peste ei. Aceasta este întotdeauna o veste bună”, spune Chow.

Pe plan profesional, vor găsi noi oportunități și vor întâlni o mulțime de oameni care îi vor ajuta. Se vor bucura de relații bune. Acesta ar putea fi anul potrivit pentru cei care vor să se logodească sau să se căsătorească.

Caii ar trebui să acorde atenție sănătății fizice și mintale a familiei lor. Aceștia pot purta haine colorate, cum ar fi roz, portocaliu și un pic de galben.

Capra

Foto: Nice PNG

În acest an, Caprele vor întâmpina Tai Sui. Este, în general, o influență pozitivă asupra norocului lor, dar, în același timp, ar putea însemna, de asemenea, că anul va fi obositor. De aceea, Caprele trebuie să aibă grijă de ele însele și să se odihnească atunci când este nevoie.

„Păstrează-ți puțin timp pentru a te cunoaște mai bine. În ceea ce privește cariera, trebuie să rămâi umilă și să păstrezi un profil scăzut. Observă mai mult. Oportunitățile se vor prezenta la momentul potrivit”, spune Chow.

Pe plan relațional, persoanele născute în anii Caprei se vor bucura de un an liniștit. Au mai multe șanse să întâlnească oameni noi, prieteni noi și chiar noi iubiri în acest an. Un pic de culori  aurii și o vizită în vest ar putea să le sporească norocul.

Maimuța

Foto: My Pandit

Acestea vor fi copleșite de admirație din partea celor din jurul lor la locul de muncă. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să trăiască nesăbuit. În schimb, ar trebui să fie atenți în acest an, în special cei care adoră sporturile extreme.

În ceea ce privește relațiile, sunt predispuși la certuri și drame, care ar putea fi evitate prin îmbunătățirea comunicării. Galbenul și bejul sunt paleta de culori pentru

Cocoșul

Foto: My Pandit

Cocoșii trebuie să se pregătească deoarece lunile următoare ar putea fi instabile și ar putea prezenta o mulțime de schimbări. Sfatul  pentru ei e să îmbrățișeze haosul și să călătorească mai mult.

Aceștia ar trebui să adune cât mai multă energie pozitivă și să fie mai conștienți  de faptul că este posibil să atragă mai ușor conflicte. Dar  aceste schimbări sunt spre bine.

Pentru a atenua lovitura, ar putea purta mai mult galben și maro și să viziteze locuri din vest sau nord.

Câinele

Foto: My Pandit

Persoanele născute sub semnul Câinelui se vor bucura probabil de un an plăcut, cu progrese semnificative în carieră și în domeniul financiar.

Dar Câinii trebuie să-și amintească să fie umili și să-i asculte pe ceilalți, în special pe prieteni și pe oamenii în care au încredere. Aceștia vor spune lucruri importante care vor aduce mari beneficii în acest an. Culorile lor norocoase sunt argintul și albastrul.

Porcul

Foto: My Pandit

Porcii  vor avea un an pozitiv. Dar, sănătatea acestora ar putea fi afectată din cauza volumului suplimentar de muncă. Așadar, sfatul astrologului e ca aceștia să echilibreze viața profesională și timpul liber.

Persoanele născute în anii Porcului se pot bucura de succes profesional dacă sunt dispuse să se concentreze pe munca în echipă.

În acest an, aceștia vor  întâlni noi prieteni și o potențială nouă iubire.  Pentru a spori norocul, Porcii ar putea purta mai des roz și mov.

Șobolanul

Foto: My Pandit

Persoanele născute în anii Șobolanului vor avea un an mai greu. Dar când există yin, există întotdeauna și yang. Așa că nu uitați, niciodată nu este cu adevărat totul rău.

Șobolanii ar trebui să fie mai precauți în ceea ce privește sănătatea și munca. Ei ar putea fi predispuși la răni minore și la erori de comunicare în acest an.

Chow îi îndeamnă să poarte culori vesele  cum ar fi rozul și portocaliu  și să viziteze locuri mai calde.

Boul

Foto: China & Asia Cultural Travel

Bivolii se vor bucura de un an interesant, cu steaua călătoriilor și steaua norocului strălucind asupra lor.

„Vor găsi noi oportunități și finanțele lor vor atinge un nou nivel. Probabil că vor călători mai mult din motive profesionale și personale. Dar, din moment ce călătoresc și lucrează mai mult, trebuie să fie atenți la sănătatea lor”, conform lui Chow.

Cei care sunt singuri și caută dragostea ar putea avea noroc în acest an.

Tigrul

Foto: My Pandit

Indiferent de vremurile grele și instabilitățile prin care trec, acestea se vor îmbunătăți în curând. Însă răbdarea este esențială, deoarece schimbările nu vor fi imediate.

Tigrii, în special cei născuți primăvara și vara, ar trebui să își ia timp să se recupereze în prima jumătate a anului și să ia decizii importante abia în a doua jumătate a anului.

Ei ar trebui să ia lucrurile încet în relații și să-și păstreze acorde timp lor înșiși. Aceștia ar trebuie să se îmbrace în  galben, albastru și maro pentru a fi mai veseli.

Imagine reprezentativă: The Katy News

Distribuie articolul: