De câțiva ani buni încoace, vedetele autohtone, persoanele publice, dar și influence-erii sunt promotorii direcți ai brandurilor autohtone, defilând în calitate de modele. Fashion Soiree Resort Collections 2018 a reconfirmat acest statut, iar o premieră pentru țara noastră – o față bisericească defilează în calitate de model.

Preotul Maxim Melinti, parohul bisericii de la Ghidighici, a defilat pe podiumul modelelor în șorțuri de la Ponti, alături de fiul său mai mare. Cei doi au demonstrat că se descurcă de minune și ca modele, accesorizând ținutele lor cu elemente de grădinărit.

“Părinte, binecuvântați acest eveniment!”, a spus prezentatorul Eugen Bulgaru, de la microfon.

Contactat de Ea.md, Maxim Melinti ne-a declarat:

“Cu Natalia Coșulean de la „PONTI” mă cunosc de mulți ani. Am acceptat invitația de a participa la acest eveniment din două motive:
1. Pentru că îmi place ceea ce face, este foarte aproape de gusturile și viziunile mele;
2. Pentru că a zis ca să vin cu băiatul mai mare, ceea ce m-a făcut să mă simt încrezut, deoarece am prezentat de fapt și o parte din familia noastră – tatăl cu fiu – e tare fain.
Sincer, am avut emoții deosebite, îmi tremurau genunchi, dar am fost încurajat de multe persoane cunoscute, persoane publice, care la fel au participat la această prezentare de modă.

Știu că voi fi criticat și de data asta, dar, în opinia mea, am făcut să fiu mai aproape de lume, să arat cum trebuie să fie familia și cât e de frumos să fim cu toții într-o armonie!”, ne-a declarat preotul.

Menționăm că Fashion Soiree este la ediția a treia și este un eveniment intermediar celor două Moldova Fashion Days, primăvara și toamnă.

Foto: Madein.md, Vlad Andreev, Facebook.com.