Weekendul se apropie cu pași repezi, iar noi suntem aici să te informăm despre cele mai importante evenimente ce vor avea loc. Începând de vineri și până duminică, ai la dispoziție o mulțime de activități interesante care te vor ține ocupat și îți vor oferi ocazia să te distrezi într-un mod inedit.

Gala women inspire


Seară de cină de gală pentru a onora 99 de femei notabile din toate domeniile.
Descoperă femei din afaceri, artă, medicină, educație și media pe covorul roșu. Un eveniment de inspirație și recunoaștere.
Eveniment organizat de VIP magazin RED by Rodica Ciorănică
Când? 10 noiembrie, 17:00 Unde? Madison Park

Workshop Louise Hay: Poți să-ți vindeci viața


Descoperă puterea vindecătoare a cuvintelor la primul Workshop Louise Hay® din Chișinău! Alătură-te trainerului Otilia Deac și explorează metoda Louise Hay timp de două zile intense, pline de practică și conștientizare.
Ce te așteaptă:
– Învață metoda Louise Hay și practică tehnici puternice de vindecare energetică. -Explorează concepte precum iertarea, convingerile negative, copilul interior, și conexiunea
corp-minte-suflet.
-Experiență practică, nu doar teorie!
-Pleacă cu instrumente puternice pentru a-ți transforma viața.
-Simte energia aparte a grupului și bucură-te de conștientizări și răspunsuri la întrebările tale.
Rezervă-ți locul acum, căci locurile sunt limitate! Descoperă secretul vindecării prin cuvinte și începe călătoria spre o viață îmbunătățită!
Când? 10-11 noiembrie, 10:00
Unde? Summit Events Moldova, sala Barcelona

Tatuni


Experimentează o seară plină de sunete autentice și inovație muzicală la concertul live Tatuni, pe 11 noiembrie la Artcor!
Tatuni – proiectul muzical ce îmbină pop-ul și alternative rock-ul cu o notă tradițională, te va purta printr-o călătorie sonoră unică. Cu piese precum “Ultimul fum”, “Spune tu”, și “Iar mă”, Tatuni aduce laolaltă trecutul și prezentul într-o experiență muzicală memorabilă.
În deschidere, bucură-te de vibrațiile autentice ale lui Murmur de Izvar. Asigură-ți locul la concert și lasă-te purtat de ritmurile inedite ale serii!
Când? 11 noiembrie, 19:00 Unde? Artcor

aici

Rigoletto


Înfruntați emoțiile intense ale iubirii, trădării și răzbunării în opera remarcabilă “Rigoletto” de Giuseppe Verdi!
Dirijată de maestrul Nicolae Dohotaru și regizată de Andrea Battistini din Italia, această producție aduce la viață povestea captivantă a lui Rigoletto, bufonul curții, și lupta sa pentru a-și proteja fiica de intrigile malefice ale Ducelui de Mantova.
Cu decoruri impresionante, costume magnifice și muzică captivantă, “Rigoletto” vă va purta într-o călătorie emoționantă și neașteptată în secolul al XVI-lea. Aria celebră “La donna è mobile” vă va cuceri inimile, iar întreaga operă vă va lăsa amprente adânci.
Experimentați magia operei într-o seară de neuitat, unde pasiunea și trădarea se contopesc într-o simfonie emoțională. Rezervați-vă locul pentru a trăi o experiență unică și fascinantă!
Când? 12 noiembrie, 17:00
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”

Ursul păcălit de vulpe


O aventură plină de haz și învățăminte, unde personajele iubite din povestea lui Creangă prind viață pe scena Teatrului Popular. Rezervă-ți locul pentru a oferi copiilor o experiență magică și educativă într-o după-amiază plină de bucurie.
Când? 12 noiembrie, 15:00 Unde? Cinematograful ”Odeon”

Concert – Toamna pe Planeta Clounella

Descoperă “Toamna pe Planeta Clounella” – un spectacol interactiv și educativ pentru cei mici, prezentat de Planeta Clounella. Personajele haioase Clounella, Gogonell, Zambarella, Gustosella și Colorella te invită în lumea lor plină de culoare și veselie.
Ce te așteaptă:
-Dansuri și cântece pentru copii -Interacțiune și jocuri pline de bucurie -Emoții și voie bună garantate -Conținut educativ adaptat vârstei
Spectacolul, jucat live, aduce în scenă “Toamna se numără bobocii” într-un mod captivant și interactiv. Un program de 60 de minute plin de surprize și momente magice pentru copii cu vârsta între 2-11 ani.
Numărul de locuri este limitat, așa că asigură-te că faci rost de bilete pentru o după-amiază plină de veselie și amintiri frumoase alături de cei mici!
Când? 12 noiembrie, 11:00 Unde? Cinematograful ”Odeon”

12 oameni furioși


Descoperă intensitatea și provocările morale în spectacolul captivant „12 oameni furioși” la Teatrul „Luceafărul”!
Ce facem atunci când viața unui om depinde de noi? În „12 oameni furioși”, un grup eclectic de jurați se confruntă cu această dilemă. Reprezentanți ai diverselor medii sociale, cu convingeri diferite, acești 12 oameni sunt aleși să decidă soarta unui tânăr acuzat de patricid.
Explorează teme precum prejudecățile și lipsa de empatie într-un spectacol remarcabil. Fii martorul unei experiențe teatrale ce te va captiva de la început până la sfârșit!
Când? 10-12 noiembrie, 19:00 Unde? Teatrul ”Luceafărul”

Wine Tasting Novak


Îmbrăcați seara în nuanțe de vin și descoperă aromele rafinate ale colecției NOVAK la o degustare exclusivă de:
• Spumant

• Vin alb Larga Valley Sauvignon Blanc & Floricica • Vin alb Fumé Sauvignon Blanc
• Vin Roșu Copceac
• Vin Roșu Feteasca Neagră
• Vin Roșu Red Blend #1

Numărul de locuri este limitat, așa că fă-ți rezervarea pentru o seară de excepție, plină de conversații cu somelierul și gustări fine. Grăbește-te să cumperi biletele pentru o călătorie în lumea vinului alături de cei dragi!
Când? 10 noiembrie, 19:00
Unde? Vinoteca Top Wine str. Constantin Tănase 6

Примадонны, или в театре только девушки


Descoperă comedia de Ken Ludwig ce aduce umor, aventură și iubire pe scena teatrului. Doi actori englezi, în căutare de bani, se pretind a fi rudele dispărute ale unei femei bogate, cu o moștenire de 3 milioane de dolari în joc. Cu triunghiuri amoroase și situații comice, spectacolul promite să ofere o experiență plină de distracție și bucurie.
Când? 10 noiembrie, 18:30
Unde? Teatrul dramatic rus de stat ”A. P. Cehov”

Distribuie articolul: