Nu ai nevoie de cuptor pentru a prepara o prăjitură delicioasă. Această prăjitură se face fără făină, ouă sau lapte. Este un desert perfect pentru pentru diabetici, pentru că nu conține zahăr, dar o poți prepara și în zilele de post.

Ingrediente:

Pentru blat:

400 g nucă de cocos
10 curmale
3 linguri cacao
1 lingură miere
1lingură ulei de cocos
1 linguriță esență de vanilie
1 praf de sare

Pentru cremă:

400 g nucă de cocos
2 linguri miere
1 lingură ulei de cocos.

Pentru glazura:

6 linguri cacao
4 linguri ulei de cocos
2 linguri miere
2 linguri nucă de cocos.

Mod de preparare:

Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Pui toate ingredientele pentru blat în blender și le omogenizezi, apoi le pui în tavă și presezi. Pentru cremă, pui toate ingredientele în blender și le amesteci până când obții o pastă. Întinzi crema peste blat și nivelezi. Combini căcăua cu mierea și uleiul de cocoș, pui glazura peste prăjitură, o nivelezi și presări fulgii de nucă de cocos. Dai prăjitura la rece peste noapte.

Distribuie articolul: