Te gândești, ce ai putea să știi mai mult despre sex decât preludiu, poziții și alimente afrodiziace? Ei bine, de-a lungul timpului, o mulţime de practici sexuale bizare au contrariat. Astăzi, vă prezentăm câteva dintre lucrurile mai puțin obișnuite despre activitățile sexuale întâlnite de-a lungul istoriei de care sigur nu ai mai auzit.

 

Șapte lucruri bizare despre sex

1. În trecut, în Roma antică, împărații întrețineau adesea relații sexuale cu bărbați din clasa socială inferioară. De ce? În acest fel, potrivit psihologilor, își reafirmau supremația într-un fel sau altul. Întotdeauna au avut un loc important în societate bărbații care posedă, în timp ce cel posedat era dintr-o clasă inferioară, de cele mai multe ori sclavi.

2. Pe lângă persoanele care sunt obișnuite doar să facă sex cu alte persoane, există și mulți cărora le plac diferite obiecte sau jucării sexuale ce îi excită. Psihologul și sexologul Cristian Delcea explică faptul că, acești oameni se numesc plusofili și experimentează o plăcere incredibilă atunci când își imaginează sexul cu o jucărie sau un obiect din pluș.

3. În plus, a mai explicat expertul, zoofilia se naște mai ales la oamenii care sunt obișnuiți să petreacă mai mult timp cu animalele.

4. În Evul Mediu, femeile își pictau organele sexuale sau purtau peruci genitale. În acest fel, își atrăgeau partenerul sau ascundeau bolile grave pe care le aveau, precum sifilisul.

5. Într-o perioadă în care nimeni nu auzise de silicon și alte proceduri cosmetice pentru mărirea sânilor, persoanele transgender făceau sâni falși din carne de porc.

6. În unele părți ale lumii, precum Brazilia, există încă o tradiție ciudată conform căreia o femeie trebuie să filtreze cafeaua cu chiloții pe care i-a purtat deja.

7. Felația a fost întotdeauna un subiect tabu, iar femeile din Babilon care în procesul acestei practici sexuale răneau cumva organele genitale masculine, puteau fi lăsate oarbe. Bărbaţii aveau dreptul să le scoată ochii, relatează Adevărul.ro.

 

Distribuie articolul: